In Vijesti | News, Vjenčanja | Weddings

 

Pozdrav ljudi!  🙂

Prošlo je nešto više od godine dana od kad smo pokrenuli našu novu web stranicu, prvenstveno posvećenu fotografiranju i snimanju vjenčanja, ali i svim ostalim aspektima fotografije kojima se bavi KL-Photo studio. Uz već standardne fotografije automobila, sporta i putovanja, sve veći naglasak stavljamo i na marketinšku fotografiju i sve druge usluge namijenjene firmama.

U novoj godini od nas možete očekivati puno novih fotografija i video snimaka. Zadnjih dana smo radili na selekciji najboljih fotografija s vjenčanja u 2013. godini. S obzirom da je godina bila bogata s jako lijepim vjenčanjima i selekcija je bogata, a nove fotografije ćemo objavljivati svakodnevno na našoj stranici – vjenčanja. Osim toga dodali smo i nove fotografije koje se vrte na naslovnici stranice, a uskoro ćemo napraviti update i svih ostalih dijelova weba.

Nastavite nas pratiti, share-ati, like-ati i komentirati i ovdje i na našem facebooku.

Vaš KL-Photo Team

 

Recommended Posts
Zagreb, 22.10.2013. Veliki božićni salsa bal u organizacija Plesnog centra salsa.Fotografija našeg fotografa Kristijana Komarice odabrana kao jedna od najboljih fotografija skijanja u Hrvatskoj. Osvanula je i na jumbo plakatima diljem Hrvatske u sklopu promocije skijaške utrke na Sljemenu - SQT 2014. Photo: Kristijan Komarica - KL-photo.com