In Kocerti Tulumi Nightlife, Vijesti | News

Veliki božićni salsa bal obilježio je kraj niza domjenka i fešti koje su obilježile prosinac. Završni plesni bal ove godine održao se u dvorani puba “K pivovari” u organizaciji Plesnog centra Salsa. Okupio se veliki broj plesača iz svih Zagrebačkih salsa klubova, te se dvorana popularne pivovare pretvorila u najveći plesni podij u gradu. Hrvoje Žaknić je odličnom organizacijom i svojim prepoznatljivim stilom vođenja programa napravio vrhunsku atmosferu koju ćemo vam najbolje dočarati kroz naše fotografije.

Kao i uvijek puno više fotografija pogledajte na našim facebook stranicama gdje možete i tegati, komentirati i shareati sve fotke.

 

Recommended Posts
Comments
  • Hrvoje Žaknić

    VELIKO HVALA EKIPI IZ KL-a! Osim slika koje sve govore o vašem radu treba reći da se iza objektiva skrivaju pravi partyjaneri 🙂 Drago mi je da surađujemo i ovim putem vam želim milion fotki u Novoj Godini!
    Hrvoje Žaknić
    PC Salsa

Predstavljanje Auto klub kalendara za 2014.g.Jedinstvene, moderne, urbane - KL Photo - fotografije vjencanja, poziranja mladenaca, svadbi, crkvenih ceremonija, priprema mladenaca ...