In Sport, Vijesti | News

Gotovo nikad se ne hvalimo svojim fotografskim uspjesima, ali ovaj puta ne možemo izbjeći a da ne spomenemo kako naše fotografije ovaj puta možete vidjeti i na jumbo plakatima uz prometnice po cijeloj Hrvatskoj.

Naime, Vipnet, generalni sponzor utrka Snow Queen Trophy već sedmu godinu zaredom, odlučio je izložbom odabranih fotografija s proteklih izdanja Vip foto natječaja na čak 300 billboarda obilježiti deset godina sljemenskih utrka. Tako je u velikim formatima diljem Hrvatske moguće vidjeti i radove našeg Kristijana Komarice, po odabiru strucnog žirija, dobitniku već dvaju nagrada !

Za vrijeme utrka na Sljemenu, fotografi na neki način postaju oči ljubitelja skijanja diljem zemlje i svijeta, a njihove fotografije, koje svjedoče o posebnoj sljemenskoj atmosferi, pomogle su učiniti ove utrke jedinstvenim u Svjetskom skijaškom kupu.

 

Recommended Posts
Jedinstvene, moderne, urbane - KL Photo - fotografije vjencanja, poziranja mladenaca, svadbi, crkvenih ceremonija, priprema mladenaca ...Rijeka, 06.04.2014., 1. MaxTV Hrvatska nogometna liga. Fotografije s "jadranskog derbija" izmedu Rijeke i Hajduka odigranog na prepunom stadionu na Kantridi. Rijeka je pobijedila sa 4:1