In Putovanja | Travel Photography, Vijesti | News

[hr_invisible]

Danas se odmaramo od fotografija i snimaka vjenčanja i malo se hvalimo 🙂

Donosimo Vam prekrasni video spot, kratki film našeg KL – Photo filmaša, a ujedno i jednog od najboljih hrvatskih sportskih fotografa – Gorana Razića. Goran je ovaj film producirao za turističku zajednicu grada Rijeke, u svrhu promocije grada, ali cijele Hrvatske.

Evo što nam je Goran rekao o samom filmu: ” Nakon godinu i pol snimanja, prikupljenih 65 lokacija i oko 50.000 fotki konačno je gotov Rijeka – City in Motion. Riječ je kratkom promotivnom timelapse filmu koji prikazuje bitnije trenutke grada Rijeke i prikazuje grad u kojem je uvijek sve u pokretu. Priča prati fiktivni period od 24 sata, a lokacije će Riječanima biti i više nego poznate. Pogledajte i uživajte. Nadam se da će vam se svidjeti.”

Nama ne samo da se svidjelo nego smo i vrlo ponosni da imamo takvog vrhunskog snimatelja kao dio našeg teama. A sada uživajte u filmu 🙂

[hr_invisible]

 

 

Recommended Posts
Najbolje fotografije iz talijanske provincije Toskane, fotografirane za clanak u popularnom putnom casopisu Putovanja za dvojePredstavljanje Auto klub kalendara za 2014.g.