In Vjenčanja | Weddings
[hr_invisible]

Nastavljamo s prezentacijom fotografija s pojedinačnih vjenčanja, te Vam danas donosimo fotografije s poziranja (photo session) Natalije i Domagoja. Kao što smo već naglašavali, najbolje fotografije vjenčanja nastaju kada se poziranje ostavi za jedan poseban dan. Upravo takvog, posebno vrućeg dana, su nastale i fotografije koje danas krase wedding book Natalije i Domagoja.

Fotografiranje se odvijalo na tri različite lokacije, od Hrvatskog Zagorja pa do Zagreba. Za početak smo se, prema ideji i želji mladenaca, uputili prema najljepšem dvorcu u Zagorju – dvorcu Trakošćan, gdje smo se slikali oko jezera ali i na samom jezeru. Nakon Trakošćana, vozeći se prema Zagrebu ugledali smo predivno polje pšenice. Iskoristili smo jedinstveni trenutak, ambijent i svjetlo, te napravili predivne fotografije u polju pšenice. Nakon zalaska sunca uputili smo se prema jednom od zagrebačkih luna-parkova gdje smo završili naš dan fotografiranja s atraktivnim, dinamičnim ali i romantičnim fotografijama u šarenom okruženju. Ceremonija vjenčanja i svadba su bili u pitoresknoj Vili Garić u Podgariću.

Zahvaljujemo se Nataliji i Domagoju na predivnoj suradnji, na njihovom gostoprimstvu na svadbi i na njihovim prijedlozima i idejama kroz koje su nam omogućili da ih bolje razumijemo i još bolje oblikujemo njihov wedding book. U nastavku pogledajte jedan uži presjek, a za više fotografija s njihovog vjenčanja posjetite naš facebook. Natalija i Domagoj su svoje viđenje i mišljenje o našim fotografijama napisali u ovom postu.

 

 

Recommended Posts