In Vjenčanja | Weddings

[hr_invisible]

Jedno od najljepših i najzabavnijih vjenčanja koje smo fotografirali bilo je vjenčanje Mateje i Duje u Zadru. Zagrebačko – zadarska kombinacija mladenke i mladoženje je očigledno recept za prekrasno vjenčanje, s elegantnom ceremonijom u crkvi Sv. Šimuna kod Tri Bunara i otkačenom svadbom u obližnjoj sali Gastro.

Donosimo Vam presjek fotografija cijelog vjenčanja, koje je počelo domjenkom u prekrasnom ambijentu hotela Adriana na Boriku. Domjenak smo iskoristili i za fotografiranje mladenaca i kumova u obližnjem vrtu, na bazenu ali i na samoj morskoj obali u blizini hotela. Fotografiranje vjenčanja i poziranje mladenaca u morskom ambijentu je uvijek nešto posebno, a drugačija okolina nas dodatno inspirira.

Ovim putem bi se željeli zahvaliti mladencima na gostoprimstvu i dobroj zabavi, a nadasve na prilici da fotografiramo u lijepom Zadru, na neponovljivim lokacijama. U nastavku donosimo nekoliko najboljih fotografija s vjenčanja Mateje i Duje u Zadru, a za više fotografija posjetite našu facebook stranicu. O tome kako su Mateja i Duje komentirali fotografije i fotografe sa svog vjenčanja pročitajte u našem blogu.

Recommended Posts