In Vjenčanja | Weddings

 

Nastavljamo s odličnim vjenčanjima i super fotografijama. Budući da je naš stav da je svako vjenčanje posebno i drugačije, izgleda da onda i u praksi budemo “nagrađeni” sa zbilja interesantnim svadbama.

Marija i Martin su priredili jednu upravo takvu svadbu, vrlo interesantnu i zabavnu, a ono što je njihovo vjenčanje učinilo posebnim je i velik broj gostiju iz svih dijelova Europe. Takva internacionalna ekipa je krenula sa zabavom prije vjenčanja u zagrebačkom Stenjevcu, a nakon ceremonije u obližnjoj crkvi Sv. Nikole uputili su se prema Kraljevom Vrhu gdje je bila svadbena večera. Imanje Kraljev Vrh i bend Showtime su se pobrinuli za predivnu večer i odličnu zabavu do jutra. U takvoj dobroj atmosferi vrhunske fotke su zajamčene.

Sa stajališta nas, fotografa, moramo se zahvaliti mladencima budući da su tražili spontane fotografije, lovljenje trenutaka i atmosfere. Takav način fotografiranja vjenčanja je vrlo zahtjevan, kako tehnički, tako i s umjetničkog stajališta, no nama u KL-photo studiju takav dokumentaristički pristup, upravo zbog svoje težine, pričinjava najveći izazov i zadovoljstvo.

U nastavku par uvodnih fotografija s vjenčanja Marije i Martina, a PUNO više fotki pogledajte na našem službenom facebook profilu.

 

Recommended Posts