In Vjenčanja | Weddings

Kao što vrlo dobro znamo, vjenčanje je najljepši dan u životu svake djevojke. U organizaciju vjenčanja se ulažu godine razmišljanja, organiziranja i truda oko svih, pa i najmanjih detalja … sve mora biti perfektno. Tu nastupamo mi, KL-photo studio, koji ćemo sav taj uloženi trud u organiziranje vjenčanja fotografirati i snimiti kako bi u tim trenucima mogli uživati i za 10 i 20 i više godina. To je velika odgovornost i zahtjevan posao … zbog toga se još jednom želimo zahvaliti našoj Lani i Darku na ukazanom povjerenju i vrlo ugodnim trenucima.

Lana i Darko su veseli mladi par iz Koprivnice, koji se želio fotografirati u Rijeci. Na prvu se čini malo neuobičajeno, ali ubrzo smo vidjeli posebnu povezanost Lane i Rijeke 🙂 Naša specijalnost su neuobičajene, “drugačije” lokacije za fotografiranje vjenčanja, tako da smo cijeli jedan dan proveli u Rijeci tragajući za upravo takvim “drugačijim” lokacijama. Nekoliko dana kasnije smo bili s našim mladencima u njihovom kraju, Podravini … domjenak u Restoranu Štagelj, prekrasno crkveno vjenčanje, te vesela svadba u Hotelu Crnković u Ludbregu.

Uživajte u našoj selekciji fotografija s vjenčanja Lane i Darka. Kao uvijek, više fotografija pogledajte na KL-Photo facebook stranicama.

 

 

 

Recommended Posts
KL-Photo - Fotografiranje vjencanja: Anita i Neven su nam priredili jedno vrlo veselo i emotivno vjencanje