In Vijesti | News
[hr_invisible]

KL-Photo već dugi niz godina nudi usluge fotografiranja kućnih ljubimaca, poglavito fotografiranje pasa. Naš prvi susret s ovim oblikom fotografije bio je prije cca. 4 – 5 godina kada smo testirajući performanse naših objektiva fotografirali belgijskog ovčara Huga. Hugo je, uz ostale, od tada naš vjerni klijent i glavni maneken, te redovito “nagovori” gazdu na još pokoji photo session. 🙂

Fotografiranje kućnih ljubimaca vrlo je izazovan, zahtjevan ali i zabavan oblik fotografije, koji osim druženja sa životinjama i vremena provedenog u prirodi, ponajprije nudi fantastične akcijske fotografije koje se po svojoj dinamici i izražajnosti mogu mjeriti s najboljim sportskim fotografijama. Iz iskustva možemo tvrditi da je fotografirati brze i okretne pse, zahtjevnije nego fotografirati Cristiana Ronalda ili Usaina Bolta u akciji.

U nastavku Vam donosimo neke od naših najboljih fotografija pasa, a širu selekciju fotografija pogledajte na našoj facebook stranici. Za detaljne informacije i dogovore o fotografiranju kućnih ljubimaca obratite nam se na naše kontakte.

Recent Posts
Comments
  • Dina

    Bravo! Odlično!