In Osvrti | Reviews, Vjenčanja | Weddings

[hr_invisible]

Marina i Marko … hvala Vam! Vaš osvrt na KL fotografije vjenčanja pogodio je točno u bit. U potpunosti ocrtava našu ideju, predodžbu o tome kako bi trebalo izgledati fotografiranje i snimanje vjenčanja i kako bi same fotografije trebale utjecati na mladence.

Evo što su o svom iskustvu s KL-Photo teamom napisali Marina i Marko:

[quote]Istina je, na kraju svega ostaju slike!

Bilo nam je lijepo s Kristijanom i Ivanom. Uvijek na pravom mjestu, diskretni. Fotografijama su ispričali našu priču nenametljivo, svjesni ne samo da bilježe naše uspomene, već da ih i stvaraju, jer na vlastitom vjenčanju teško je vidjeti široku sliku. Ma preplavljeni osjećajima, propustite pola toga! Osim par detalja, par intimnih trenutaka, par pogleda koji su nam ostali u sjećanju, osim tog silnog osjećaja sreće, uz nejasnu predodžbu da je cijeli jedan dan pred nama samo proletio, pamtimo naše vjenčanje upravo kroz fotografije – i da, bilo je svečano, radosno, jarkih boja, s daškom glamura! Kristijane, Ivane, hvala Vam na tome![/quote]

Neke od fotografija s vjenčanja Marine i Marka, te više detalja o samom tijeku fotografiranja možete pogledati i pročitati na našem blogu i facebooku.

Recommended Posts
Fotografiranje vjencanja - Anita & Neven