In Osvrti | Reviews, Vjenčanja | Weddings

 

Znamo da nije pristojno hvaliti se, ali jednostavno moramo … naši mladenci su najbolji! 🙂 Najbolji su jer svojim odabirom foto studija pokazuju da razumiju fotografiju i fotografe, da razumiju da jedino profesionalni, iskusni fotografi mogu zabilježiti kamerom sve one kratke, spontane trenutke, sve one detalje i emocije koje bi inače bile zaboravljene.

Još jednu potvrdu toga dobili smo kroz review naših Lane i Darka s kojima smo proveli prekrasne trenutke na poziranju u Rijeci i na svadbi u Ludbregu. Evo što su nam napisali:

Na sam dan vjenčanja, kada smo bili puni emocija, ali i stresa te u svoj toj prekrasnoj gužvi nismo bili u mogućnosti zapaziti svaki detalj, svaki osmijeh, anegdotu … Kristijan i Ivan su bili tu, na pravom mjestu u pravo vrijeme da to sve zabilježe. Pregledali smo fotografije već milijun puta i svaki put otkrijemo neki novi detalj koji izmami osmijeh na lice, a da ga nismo uočili prije.

Iskreno se zahvaljujemo KL-Photo team-u na prekrasnoj uspomeni s vjenčanja, puno fotografija i prekrasnom booku-u 🙂

Ostanite i dalje najbolji!

Lana i Darko … hvala vam!

Fotografije vjenčanja Lane i Darka možete pogledati na KL Photo blogu i na našim facebook stranicama

Recommended Posts
KL-Photo - Fotografiranje vjencanja: Andrea i Ivan su nam priredili jedno od najljepsih vjencanjaFotografiranje vjenčanja: Maja i Damir