Vjenčanja

divider

FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA

 

KL-Photo studio fotografiranju i snimanju svakog vjenčanja pristupa individualno, imajući na umu Vaše želje, ideje i očekivanja. Foto-reporterskim i dokumentarističkim pristupom kroz svaku fotografiju hvatamo neponovljive trenutke i bilježimo istinske emocije.

 

Za sve upite javite nam se na info@kl-photo.com ili naše druge kontakte

 

Najbolje fotografije vjenčanja pogledajte u nastavku, a fotografije kompletnih vjenčanja pogledajte na našem facebook profilu.
heart-white

Love is an irresistible desire…

Ponuda

Fotografiranje vjenčanja

KL-Photo studio fotografiranju i snimanju svakog vjenčanja pristupa individualno, imajući na umu Vaše želje, ideje i očekivanja. Imajući na umu da su mladenci različiti, da su njihova vjenčanja posebna, a njihove vizije fotografiranja i snimanja drugačije; Sve detalje ponude, izgled finalnih proizvoda i visinu cijena dogovaramo na sastanku. Obratite nam se sa svojim upitima, idejama i konkretnim željama na naše kontakte kako bi Vam mogli poslati našu ponudu i cijene. U nastavku slijedi opis usluga s kojima se ponosimo te ih posebno naglašavamo:

Fotografiranje s dvojicom fotografa

Fotografiranje vjenčanja s dvojicom fotografa donosi čitav niz prednosti. Svi bitni događaji ovjekovječeni su iz raznih kutova i fotografirani drugačijim stilom, a osim tih očiglednih prednosti jamči hvatanje svih bitnih trenutaka, te u konačnici rezultira osjetno kvalitetnijim presjekom fotografija.

divider

Poseban dan rezerviran za poziranje

Kako bi izbjegli strku i vremensku stisku često prisutnu na sam dan vjenčanja, te kako bi mladenci mogli što više uživati u društvu prijatelja i rodbine, uvijek predlažemo da se poziranje održi na poseban dan. Na taj način, u opuštenoj atmosferi i bez vremenskog pritiska, zajedno možemo raditi ono što radimo najbolje – vrhunske fotografije vjenčanja. Slično kao i fotografiranje s dvojicom fotografa ova usluga ima izniman utjecaj na kvalitetu fotografija.

Finalni proizvodi

KL-photo nudi široku lepezu oblika i načina prezentacije fotografija vjenčanja. Dizajnu i pripremi naših finalnih proizvoda pristupamo individualno. Taj individualni pristup vidljiv je kako u odabiru i pozicioniranju fotografija tako i u grafičkim rješenjima bookova. Naravno da se sve fotografije sa vjenčanja dostavljaju i u elektronskom obliku – DVD sa svim fotografijama kao i foto galerija na našim stranicama. Detalje o našim Wedding bookovima pogledajte ovdje.

heart-white

Be happy for this moment…

Wedding Bookovi

divider

KL-Photo nudi široku lepezu oblika i načina prezentacije fotografija vjenčanja. Možete birati između više različitih vrsta bookova.

Nudimo otkačeni, moderni i vrlo popularni COFFEE TABLE Book, knjigu vjenčanja s tvrdim koricama i visoko kvalitetnim, mekim stranicama. Korice mogu biti oslikane, platnene ili od brušene kože u čitavoj paleti boja

U ponudi je i FINE ART Book, koji se ističe jedinstvenim koricama, uvezom, te posebnim, iznimno kvalitetnim papirom. Ovaj book prezentira fotografije Vašeg vjenčanja na poseban, umjetnički način.

Za ljubitelje klasike nudimo WEDDING Book. Radi se o iznimno elegantnoj, ručno uvezenoj knjizi. Unutar kožnih korica (boja po izboru) Vaše fotografije su otisnute na krutom (kaširanom) foto papiru koji se odlikuje iznimnom kvalitetom i ljepotom prikaza.

Kako naši bookovi izgledaju možete vidjeti na fotkama 🙂

Osvrti Mladenaca

 • U moru (pre)sličnih ponuda, poluprofesionalnih usluga i kvazi fotografa koji su prekjučer investirali u digitalni SLR sustav, a danas su majstori fotografi, postoji i nešto drugačije…

  Natalija & Domagoj
  Natalija & Domagoj
 • Odlučite se za kvalitetu i “drugačiju” uslugu … a ostalo je jednostavno. Budite dovoljno opušteni da uživate u fotografiranju i dovoljno sretni da dobro ispadnete na fotkama :) …za sve ostalo će se pobrinuti momci iz KL Photo.

  Katarina & Nino
  Katarina & Nino
 • Pregledali smo fotografije već milijun puta i svaki put otkrijemo neki novi detalj koji izmami osmijeh na lice, a da ga nismo uočili prije.

  Lana & Darko
  Lana & Darko
 • Jučer sam cijelu večer pregledavala sve opet i jako sam zadovoljna pa evo da Vam se još jednom iskreno zahvalim kaj ste obilježili naš najveći događaj u životu na najljepši mogući način.

  Matea & Andrej
  Matea & Andrej
 • Bilo nam je lijepo s Kristijanom i Ivanom. Uvijek na pravom mjestu, diskretni. Fotografijama su ispričali našu priču nenametljivo, svjesni ne samo da bilježe naše uspomene, već da ih i stvaraju ...

  Marina & Marko
  Marina & Marko
 • Jednostavna komunikacija sa dečkima iz KL photo, odlična atmosfera na fotografiranju. Preporučila bih ih svima koji zaziru od fotoaparata jer nismo imali osjećaj da se nešto forsira, a mislim da je to jedan od razloga što su po meni fotografije uspjele zaista prenijeti prekrasnu atmosferu ...

  Tina & Siniša
  Tina & Siniša
 • Dečki iz KL Photo odradili su sve što smo tražili i još više! Trčali su između tramvaja i automobila, nadilazili strah od konja, valjali se po travi i na kraju smo dobili book i video spot s WOW! efektom!

  Sandra & Željko
  Sandra & Željko
 • Dečki su odlični , neprimjetni , nenametljivi i nadasve profesionalni. Fotografije su fenomenalne i jako nam je drago što smo odabrali baš njih.

  Mery & Joe
  Mery & Joe
 • Dakle, KL-Photo … Nije klišej, dečki su stvarno profesionalci, vrlo inovativni i entuzijastični. U fotkanju smo uživali, nije se osjećao presing niti smo ostajali bez ideja, sve je išlo vrlo spontano i opušteno. Sve pohvale i preporuke!

  Ines & Davor
  Ines & Davor

Kontakt

divider

Ako Vam se naš način fotografiranja sviđa, predlažemo jednu kratku kavu i upoznavanje gdje ćete uživo vidjeti naše bookove.
Ako živite van Zagreba, možemo našu kavicu prebaciti na Skype 🙂

KL-Photo je tu za Vas!

mail: info@kl-photo.com
facebook: kl.photo.zg
instagram: kl_photo_weddings