In Sport

[hr_invisible]

KL-Photo Vam ovog puta predstavlja ekskluzivne fotografije s vrhunskog svjetskog borilačkog spektakla – Finale K-1 World Grand Prixa (K1 WGP). Na finalnom K1 turniru, održanom 15.3.2013. u prepunoj Areni Zagreb, okupili su se ponajbolji svjetski K1 borci kako bi se na civilizirani način dogovorili tko je najjači 🙂

MMA i K1 legenda, neuništivi Mirko CroCop Filipović predvodio je fightcard natjecanja, te se u četvrtfinalnoj borbi sukobio s Jarrell Miller -om. U ostala tri četvrtfinalna meča borili su se: Catalin Morosanu – Pavel Zhuravlev, Badr Hari – Zabit Samedov te Ismael Londt – Hesdy Gerges. Nakon pobjede u meču protiv Millera, Mirko Filipović je u polufinalu bio jači i od Ukrajinca  Zhuravleva. U drugom polufinalu, je zbog ozljede Badr Harija nastupio Bosanac Dževad Poturak koji je u ring ušao kao rezerva i vrlo brzo ga ponovo napustio zbog knockout-a od strane Ismaela Londta u drugoj rundi. U velikom K1 finalu našli su se tako naš Mirko CroCop Filipović i Ismael Londt. Pobijedio je Mirko sudačkom odlukom nakon pune tri runde vrlo dinamične borbe. Mirko Filipović je ovom pobjedom kao jedini borac uspio ujediniti titule Pride i K1 MMA organizacija. Bravo Mirko.

Puno više fotografija pogledajte na našem facebooku, gdje ih možete i share-ati, like-ati i komentirati. Ukoliko bi željeli kupiti neke od fotografija s K1 WGP finala, slobodno nam se obratite s upitima. Fotografije je moguće kupiti i za privatne i za komercijalne potrebe.

Recent Posts
Zagreb, 2012. Stadion Maksimir. Najbolje fotografije s utakmica NK Lokomotive u prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi u jesenskom dijelu sezome 2012/13.