In Ljudi | People

[hr_invisible] Srijedu poslije podne proveli smo u novootvorenom caffe baru Gambino u Preradovićevoj ulici. U sklopu intervjua za popularni lifestyle portal Femina.hr, koji svojim imenom sugerira kako su njegova ciljana čitateljska publika žene, fotografirali smo Srđana Basarića. Srđan je strastveni ljubitelj glazbe i estetike 50-ih, gitarist grupe Swingers i osnivač benda Johnny and his Rockin’ Tunes.

Cijel intervju možete pročitati na portalu Femina.hr, a ostatak fotografija pogledati na našim facebook stranicama. Hvala Tanji Vernić na kreativnom vodstvu snimanja.

 

Recent Posts
Za intervju u magazinu Auto klub maloljetni Dominik izjavio je kako je rekorder na popularnoj karting stazi postao zahvaljujući igranju Gran Turisma na Playstationu. Bez prethodnog vozačkog iskustva, sa malih ekrana preselio se za upravljač i od tada je njegova pozicija na ljestvici neosvojiva. Zanimljiv razgovor i sve tajne iza ovog fenomenalnog rezultata pročitajte u Auto klubu (br. 685 od 18.1.2013. na kioscima)Photo: Ivan Lacković, www.kl-photo.comZrce Spring Break 2014 official photos by KL-Photo www.kl-photo.com