Fotografiranje vjenčanja

KL-Photo studio fotografiranju i snimanju svakog vjenčanja pristupa individualno, imajući na umu Vaše želje, ideje i očekivanja. Imajući na umu da su mladenci različiti, da su njihova vjenčanja posebna, a njihove vizije fotografiranja i snimanja drugačije; Sve detalje ponude, izgled finalnih proizvoda i visinu cijena dogovaramo na sastanku. Obratite nam se sa svojim upitima, idejama i konkretnim željama na naše kontakte kako bi za Vas formirali individualnu ponudu s najboljom mogućom cijenom. Našim mladencima nudimo kompletnu uslugu fotografiranja i snimanja vjenčanja, te možemo ispuniti sve Vaše želje. U nastavku slijedi opis usluga s kojima se ponosima te ih posebno naglašavamo:

Fotografiranje s dvojicom fotografa

Fotografiranje vjenčanja s dvojicom fotografa donosi čitav niz prednosti. Svi bitni događaji ovjekovječeni su iz raznih kutova i fotografirani drugačijim stilom, a osim tih očiglednih prednosti jamči hvatanje svih bitnih trenutaka, te u konačnici rezultira osjetno kvalitetnijim presjekom fotografija. Ova esencijalna usluga za kvalitetu fotografija u KL-Photo studiju je već uračunata u cijenu naših ponuda, te se ne naplaćuje dodatno.

Poseban dan rezerviran za poziranje

Kako bi izbjegli strku i vremensku stisku često prisutnu na sam dan vjenčanja, te kako bi mladenci mogli što više uživati u društvu prijatelja i rodbine, uvijek predlažemo da se poziranje održi na poseban dan. Na taj način, u opuštenoj atmosferi i bez vremenskog pritiska, zajedno možemo raditi ono što radimo najbolje – vrhunske fotografije vjenčanja. Slično kao i fotografiranje s dvojicom fotografa ova usluga ima izniman utjecaj na kvalitetu fotografija.

Finalni proizvodi

KL-photo nudi široku lepezu oblika i načina prezentacije fotografija vjenčanja. Na mladencima je da odaberu da li žele elegantni wedding book, otkačeni i moderni photo book ili klasični kožni album s fotografijama. Dizajnu i pripremi naših finalnih proizvoda pristupamo individualno. Taj individualni pristup vidljiv je kako u odabiru i pozicioniranju fotografija tako i u grafičkim rješenjima bookova. Naravno da se sve fotografije sa vjenčanja dostavljaju i u elektronskom obliku – DVD sa svim fotografijama kao i privatna foto galerija na našim web stranicama.  Detalje o našim Wedding bookovima pogledajte ovdje.

[hr_invisible]

Komercijalna fotografija

Za vaše poduzeće KL-Photo studio nudi čitav niz fotografskih i video usluga. Od jednostavnih fotografiranja i snimanja PR događaja, preko većih i kompleksnijih manifestacija poput simpozija i kongresa, fotografiranja i snimanja team buildinga, pa do fotografiranja i snimanja proizvoda za potrebe u marketingu. Primjere fotografija iz marketinškog segmenta, kao i detaljniji popis dostupnih usluga pogledajte ovdje. Ponudu fotografiranja nekretnina i poslovnih prostora možete vidjeti ovdje. Temeljem našeg bogatog iskustva, vrhunskih referenci i profesionalnog poslovnog pristupa odgovorno tvrdimo da možemo ispuniti sve Vaše zahtjeve – KL-Photo nudi sve na jednom mjestu.